top of page

Make up - wat mag je verwachten

Als ervaren make up artieste kan u bij mij terecht voor een mooie dag make up of avond make up.
 

Uw trouw is de mooiste dag van uw leven dus wilt u er ook op uw best uit zien. Daarom raad ik u aan een make up artieste te contacteren. Daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres. Hoe ga ik te werk?

Een aantal maanden vooraf plannen is zeker belangrijk! Neem daarom op tijd contact op met een make up artieste. Eerst en vooral komt er een intakegesprek hierbij geeft u uw wensen aan mij als make up artieste aan.
Dit is ideaal om te polsen wat jij voor deze dag voor make up in gedachten hebt. Je mag hiervoor gerust een voorbeeld van een make up, een stukje stof van jouw kleed kan je ook meebrengen tijdens dit gesprek.
De dag zelf wordt de proefmake up gedaan om te kijken of al jouw wensen aan de verwachtingen voldoen en of er iets moet aangepast worden, dit wordt dan allemaal besproken. Datum en uur wanneer ik bij jou moet zijn, worden tijdens deze dag ook besproken zodat alles vlot verloopt.

Er kan ook gezorgd worden voor de make up van jouw bruidsmeisjes, moeder, schoonmoeder,...

Verplaatsing op locatie wordt 0.35/km extra aangerekend. Een klein make up kitje zit in de prijs inbegrepen zodat je de hele dag kan stralen op jouw dag!

U kan me ook boeken voor fotoshoots !

bottom of page